18apr
zondag 20 september 2020 16:00 - 16:45
Airborne Despatch Herdenking

flyer sofl

De aangesloten verenigingen worden door de KNMO bond geadviseerd hun evenementen, inclusief repetities en lessen, tot nader order te staken. Dit in vervolg op de aangescherpte maatregelen die de rijksoverheid vanmiddag bekend heeft gemaakt.

Wij hebben besloten dit advies te volgen. Overigens bereikte ons al het bericht dat ook de gemeente Renkum onze repetitielokatie Lebret, ook voor bijeenkomsten kleiner dan 100 personen, en die dus buiten de overheidsmaatregelen van vanmiddag vallen, voorlopig te sluiten.

Geen makkelijk besluit, maar hier geldt "better safe than sorry".

Vooralsnog zetten wij de activiteiten van de KHO tot 31 maart stop. Wij houden jullie op de hoogte. Valt het mee, dan starten we eerder weer, maar we kunnen ook niet uitsluiten dat maatregelen van de overheid kunnen leiden tot een verlenging van dit besluit.

Wij hopen op jullie begrip en hopen iedereen zo snel mogelijk in goede gezondheid terug te zien.

Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar 2020

Onze website is m.i.v. heden ondergebracht bij een ander hostingbedrijf. Wij zijn Auvico en in persoon Henk Opperman, zeer dankbaar voor de jarenlange dienstverlening en sponsoring van onze vereniging.

2017 11 05 5655wEr is al een datum gereserveerd voor de toekomstige concert van het Symfonisch Blaasorkest van de KHO:

-Zondag 9 februari 2020 speelt het SBO in Musis Sacrum te Arnhem, aanvang 15:00 uur. Titel: Songs of Liberation.

Bevestigd is inmiddels de deelname van Jan Terlouw, die wat persoonlijke overdenkingen over het thema zal geven, en van Tenar van Kooten Niekerk, de sopraan die 2 jaar geleden "Lost Labyrinth" met ons heeft uitgevoerd.

De kaarten komen binnenkort in de verkoop. Hierover zullen wij u weer informeren.

2019 01 06 6813wOp vrijdag 25 oktober stonden onze deuren open. Aan een enthousiaste groep kinderen en ouders lieten we zien hoe een orkest werkt. Samen spelen is leuk, maar niet als iedereen iets anders speelt! Met de dirigent voor het orkest klonk het gelukkig al een stuk beter. We hebben kennisgemaakt met de verschillende soorten instrumenten: het slagwerk, de houtblaasinstrumenten en de koperblaasinstrumenten. Met dank aan een aantal muzikanten uit het SBO konden we zelfs de allergrootste instrumenten laten zien en horen. Gelukkig zat er ook muzikaliteit in het publiek. Tijdens de klompendans deden de kinderen uit de zaal enthousiast mee: drie keer stampen, twee keer stampen en dat in de maat. Echte muzikanten! Na een swingende afsluiting met de herkenbare muziek uit de film Viana, was het tijd om de instrumenten zelf uit te proberen. Er werd flink geblazen en ook het drumstel was in trek. Na een glaasje limonade was het alweer tijd om naar huis te gaan. Bedankt voor jullie komst!

Ben je ook benieuwd naar het orkest maar heb je de open repetitie gemist? Je bent elke vrijdag van harte welkom om te komen kijken en luisteren:

18:15 – 18:45 uur Beginnersorkest; 19:00 – 20:00 uur Da Capo; 20:15 – 22:30 uur Symfonisch Blaasorkest (SBO)

We repeteren in Zalencentrum Lebret (Lebretweg 51) Oosterbeek.